• 23.05.2022
Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Anadolu Sigorta Maksimum Sigorta Uzmanı Sn.Adil Şahin KARADENİZ,Anadolu Maksimum Sigorta Uzmanı Ekip Lideri Sn.Sevim DEMİRCİ,Anadolu Sigorta Yönetmen Yardımcısı Sn.Barış KARS ve Gerede İşbankası Şube Yetkilisi Sn. Özlem RENKLİ odamızı ziyaret ederek,Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ersin KAŞKA ile istişarelerde bulundular.

Görüşülen Konular:
Ticari olarak sigortanın oluşturulacağı tasarruf bilinci ve bölgedeki firmalara sağlayabilecek danışmanlık ve destekler hakkında görüşme yapıldı.
  • Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Odamızı Ziyaret Ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ersin KAŞKA İle İstişarelerde Bulundular.