• 11.04.2022
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ersin KAŞKA, Doğu Marmara-Batı Karadeniz bölge oda borsa başkanları ile istişarelerde bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)Başkan Yardımcısı Ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan ZEYTİNOĞLU başkanlığında yapılan toplantıya Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay ŞAHİN,Düzce Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin KARSLIOĞLU Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün ALTUĞ,Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem SARI,Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR,Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil BALIK,Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep ÖZTÜRK,Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi BAYRAKTAR,Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N.PAZVANT,Çaycuma Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai KAMİTOĞLU,Devrek Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun HACIKULAOĞLU,Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep OCAK,Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami ACAR,TOBB Oda -Borsa Daire Başkanı Hasan ERBAY ve Türk-İtalyan Ticaret Ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatih AYÇİN katılım sağladı.
Toplantıda;
Bölge il ve ilçedeki üyelerin sorun,talep ve beklentileri istişare edildi.Ayrıca Türk-İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatih AYÇİN tarafından odanın çalışma ve faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ersin KAŞKA, Doğu Marmara-Batı Karadeniz Bölge Oda Borsa Başkanları İle İstişarelerde Bulundu.