Ab Projesi Kapsamında Üye Firmalarımızın Çalışanlarına Yangın Eğitimi Verdik!

• 18.08.2021
“Deri Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği İyi Uygulama Örneği Projesi”
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen “Deri Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği İyi Uygulama Örneği Projesi”, “İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programı” kapsamında Gerede Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından hayata geçirilmektedir.
Proje kapsamında Gerede Deri İhtisas ve Sanayi Bölgesinde hizmet veren 60 firma çalışanlarımıza yangın eğitimi verilip, tatbikat yapıldı. Bizleri misafir ederek çalışmalarımızda yardımcı olan tüm üyelerimize teşekkür eder iş hayatlarında başarılar dileriz.

• Ab Projesi Kapsamında Üye Firmalarımızın Çalışanlarına Yangın Eğitimi Verdik!