Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ersin KAŞKA Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı Bilgilendirme Semineri"ne Katılım Sağladı

• 12.08.2021
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ersin KAŞKA Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliğinde gerçekleştirilen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında ilan edilen sağlık ve kimya alanında 542 ürün ve 80 teknolojiyi destekleyen Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı'nın anlatıldığı “Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı Bilgilendirme Semineri"ne katılım sağladı.
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ersin KAŞKA Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı Bilgilendirme Semineri"ne  Katılım Sağladı