IF MODA EXPO Sanal Fuarı

• 06.04.2021

Türkiye genelinde 31 sektörel ve bölgesel derneği temsil, 9 bin 756 firmayı eden Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) olarak, Kovid-19 koşullarında ülkemiz ihracatına ve ihracatçımıza katkı sağlayacağı inancıyla bir sanal fuar gerçekleştiriyoruz.MHGF ile T.C. Ticaret Bakanlığı onaylı e-ihracat platformu globalpiyasa.com iş birliğiyle 4-7 Mayıs 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan IF MODA EXPO Sanal Fuarı’na hazır giyim, tekstil, kumaş, saraciye, ayakkabı ve aksesuar firmaları katılım sağlayabilecek. Katılımcılara, güvenli ve özgün bir teknik altyapı ile dijital stantlarda ürünlerini sergileyebileceği, küresel alım heyetleri, ziyaretçiler ile buluşabilecekleri, B2B görüşmeler yapabilecekleri bir sanal fuar deneyimi sunuyoruz. Panel, toplantı ve sanal defilelerin de yer alacağı IF MODA EXPO Sanal Fuarı’na katılacak ihracatçı birliği üyesi firmalar, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın “Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Kararı” kapsamında yüzde 60 oranında desteklenmektedir.

Pandemi koşullarında sınırları aşarak sektörümüze, ihracatçımıza ve ülkemize katkı sağlayacak IF MODA EXPO Uluslararası Moda, Hazır Giyim, Tekstil ve Aksesuar Sanal Fuarı’na tüm üyelerimiz davetlidir.

Detayları EK'te bilgilerinize sunarız.

• IF MODA EXPO Sanal Fuarı