Proje Çalışmalarımız İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor

• 26.03.2021
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ersin KAŞKA Paydaşımız Marka Bolu Koordinatörü Sn. Tolga Kaya ile birlikte Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI’yı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil GÜREL'i ziyaret ettiler. Ziyarette SOGEP projesi olarak deri ürünlerinden helal jelatin üretimi için Gerede Karma Organize Sanayi Bölgesinde kurulacak Mesleki Eğitim Merkezi için Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile yapılacak iş birliğinin detayları konusunda ön mutabakat sağlandı. Üniversite Sanayi İşbirliği (ÜSİ) açısından güzel bir örnek olan modelde, yapılan iş birliği ve eğitimlerle Geredemiz’de istihdama da katkı sağlanmış olacak. Projenin devamında, Üniversitemiz İletişim Fakültesi Reklam ve Pazarlamacılık bölümüyle de Gerede Deri Sanayinin iş birliği imkanlarına da vurgu yapıldı.
  • Proje Çalışmalarımız İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor