• 18.03.2021

TOBB, TOBB ETÜ VE GLOBAL AI HUB İŞ BİRLİĞİYLE YAPAY ZEKA EĞİTİMLERİ, “MAKİNE ÖĞRENMESİ” EĞİTİMİ İLE DEVAM EDİYOR

“Yapay Zekâ Eğitim ve Farkındalık Projesi” kapsamında verilen eğitimler ile kalifiye insan gücünü artırmak ve yapay zekâ ekosistemine katkı sağlamak hedefleniyor. Proje kapsamında lise ve meslek lisesi öğrencilerine, lise ve meslek lisesi öğretmenlerine, üniversite öğrencilerine, akademisyenlere, KOBİ’lere ve şirket çalışanlarına eğitimler veriliyor.

Eğitimlere ücretsiz olarak katılmak için kayıt yaptırmak yeterli.

Eğitimleri başarıyla tamamlayanlara; TOBB, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) ve Global AI Hub tarafından sertifika verilecek.

Eğitim programları, teknik ağırlıklı ve farkındalık yaratmaya yönelik (teknik olmayan) eğitimler şeklinde uygulanıyor. Teknik ağırlıklı eğitimlerde “Python’a Giriş” ve “Makine Öğrenmesi’ne Giriş” kursları verilerek, temel yapay zeka uygulamaları ile tanışmaları sağlanıyor. Farkındalık yaratmaya yönelik eğitimlerde ise yapay zeka ve robotik süreç otomasyonu teknolojileri eğitimleri veriliyor. Eğitimler ve beraberinde düzenlenecek webinarlar ile katılımcılara bu teknolojiler ve kendi alanlarına nasıl entegre edebilecekleri konusunda farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

Eğitim Programı:

Mart Ayı

 Makine Öğrenmesi’ne Giriş Başvurusu için tıklayınız.

 Yapay Zeka’ya Giriş Başvurusu için tıklayınız.

Nisan Ayı

 Python'a Giriş Başvurusu için tıklayınız.

 Makine Öğrenmesi’ne Giriş Başvurusu için tıklayınız.

 Robotik Süreç Otomasyona Giriş Başvurusu için tıklayınız.

Gelecek eğitimler ve duyurular webinar.tobb.org.tr adresinden takip edilebilir.

• TOBB, TOBB ETÜ VE GLOBAL AI HUB İŞ BİRLİĞİYLE YAPAY ZEKA EĞİTİMLERİ “MAKİNE ÖĞRENMESİ” EĞİTİMİ İLE DEVAM EDİYOR