• 15.06.2022
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ersin KAŞKA, Eşbaşkanlığını yürüttüğü Türkiye Moğolistan İş Forumu @ersinkaska kapsamında Meclis Başkan Vekilimiz Sn.Hasan DEMİRDAŞ ve TDSD Genel Sekreteri Sn.Dr.Onur GÖRGÜN @dr.onurgorgun ile birlikte Moğolistan heyetini ağırladı.Ziyaret süresince üye firmalarımız Arba Kimya @arbakimya, Cevahir Deri @cevahirderi ile Çubukçuoğlu Deri @cubukcuoglu_tannery Herkim @herkim.group gezilerek sektör hakkında bilgi verildi.
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ersin KAŞKA, Eşbaşkanlığını yürüttüğü Türkiye Moğolistan İş Forumu  kapsamında Meclis Başkan Vekilimiz Sn.Hasan DEMİRDAŞ ve TDSD Genel Sekreteri Sn.Dr.Onur GÖRGÜN  ile birlikte Moğolistan heyetini ağırladı.