Gerede Milli Eğitim Müdürü Sn.Nizami ÖZALP,Gerede Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sn.Mahmut KARTALOĞLU,Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sn.Aydın ŞAHİN, Gerede 100.Yıl İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sn.Mustafa İŞCAN Odamızı Ziyaret Etti

• 26.04.2022
Gerede Milli Eğitim Müdürü Sn.Nizami ÖZALP,Gerede Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sn.Mahmut KARTALOĞLU,Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sn.Aydın ŞAHİN, Gerede 100.Yıl İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sn.Mustafa İŞCAN odamızı ziyaret ederek,Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ersin KAŞKA ile "Gerede Eğitim Pınarı Projesi" hakkında istişarelerde bulundular.

Görüşülen Konular;

Gerede Eğitim Pınarı Projesi Tertemiz Bir İyiliktir Su kuyusu isimli projenin amacına değinilerek,
İhtiyaç sahibi insanların yüzünü güldürebilmek,Afrika'da suya ulaşamayan Müslüman kardeşlerimizin tertemiz suya kavuşmaları için öğrenci,öğretmen, veli ve tüm hayırsever Gerede halkının,Kızılay 'ın açacağı Gerede adının yaşatılacağı su kuyusu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
  • Gerede Milli Eğitim Müdürü Sn.Nizami ÖZALP,Gerede Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sn.Mahmut KARTALOĞLU,Gerede Mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sn.Aydın ŞAHİN, Gerede 100.Yıl İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sn.Mustafa İŞCAN Odamızı Ziyaret Etti