• 13.04.2022
Bolu Ziraat Katılım Şube Müdürü Sn.Sinan SAVAŞ,Türkiye Sigorta İstanbul Anadolu Bankasürans Bölge Müdürlüğü Bankasürans Satış Danışmanı Sn.Mehmet GÜÇLÜ,Sigmacert Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mustafa CİHAN odamızı ziyaret ederek,Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ersin KAŞKA ile istişarelerde bulundular.Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.
  • Bolu Ziraat Katılım Şube Müdürü Sn. Sinan SAVAŞ, Türkiye Sigorta İstanbul Anadolu Bankasürans Bölge Müdürlüğü Bankasürans Satış Danışmanı Sn. Mehmet GÜÇLÜ Sigmacert Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mustafa CİHAN Odamızı Ziyaret Etti.