• 04.02.2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda Kredi Kayıt Bürosu işbirliğinde 11 Şubat 2021 Perşembe günü saat 14:00’da Findeks Kredi Notu, Kredi Notu Yükseltme Yöntemleri, Risk Raporu, Çek Raporu, Findeks Karekodlu Çek Sistemi ve Elektronik Teminat Mektubu”na ilişkin, internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir.

Seminerde Kredi Kayıt Bürosu’nun (KKB) ürün ve hizmetleri tanıtımı da yapılacaktır.

Programı aşağıda yer alan söz konusu seminere, http://webinar.tobb.org.tr adresinden katılabileceğiniz hususunu belirtir, konuyu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

TOBB-KKB Seminer Programı:

14:00-14:15 Açılış Konuşmaları

Koray KAYA - KKB ve Findeks İş Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı

14:15-15:30 Findeks Kredi Notu, Kredi Notu Yükseltme Yöntemleri, Risk Raporu, Çek Raporu, Findeks Karekodlu Çek Sistemi ve Elektronik Teminat Mektubu Bilgilendirme Paneli

Doğan YILMAZ - KBB İş Geliştirme İş Birim Yöneticisi

Tufan ŞENER - KBB İş Geliştirme Yöneticisi

Alper YALÇIN - KBB İş Geliştirme Yöneticisi

15:30-15:45 Soru-Cevap

• Kredi Notu, Risk Raporu ve Çek Raporu, Karekodlu Çek Sistemi ve Elektronik Teminat Mektubu Bilgilendirme Semineri