Osmaniyetso Batı Karadeniz Odaları Kardeş

• 21.09.2018

BATI KARADENİZ ODALARI OSMANİYETSO KARDEŞ

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'nın içinde olduğu Batı Karadeniz Ticaret ve Sanayi Odalarının ortak kararı ile geçtiğimiz günlerde elim bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’un anısına Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası bölge odaları kardeş oda olarak protokol yapıldı.
Kardeş Odalar imza törenine Odamızı temsilen başkan Ersin Kaşka  katılırken, Heyet Geredetso kahvaltı programında buluşarak bilahere  Aksaray Valiliği ziyaret edilirken;Adana ve Osmaniye programlarında Osmaniye Valisi sayın Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkanı sayın Kadir Kara, yine başka bir program nedeniyle Adana'da bulunan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile de bir araya gelindi.Adana TO,Adana TB.Ceyhantso ve Kadirli Ticaret odası ziyaret edildi.
 Ziyaret programlarının ardından bölge odalarının da katılımlarıyla Osmaniyetso Kardeş Odalar Protokolü imzalandı. Osmaniyetso Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy ile odamız adına Ersin Kaşka  protokole imza atarken, diğer oda temsilcileri imzaları da aynı protokolde yer aldı.Protokolle
Osmaniyetso Akçakoca, Düzce, Zonguldak,
 Bolu, Karadeniz Ereğli, Devrek, Gerede, Çaycuma, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odaları kardeş oldular.Protokol gereği odalar arasında iletişimi güçlendirmek, Hizmet standartlarını yükseltmek, ortak toplantılar düzenlemek, ortak faaliyetler tertiplemek, ortak çalışmalar ile daha etkin ve nitelikli projeler üretmek, sosyal ve kültürel faaliyetlerde işbirliği yaparak odaların sosyal kalkınmaya olan katkısını artırmak ve bu ortaklığın bölgelerde bulunan diğer Oda ve Borsalara örnek olmasını sağlanmakta.Çıkış noktası olarak  yakın bir zamanda hain bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Osmaniyetso  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy'un hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan elim saldırı nedeniyle Osmaniyetso kardeş oda olarak belirlendi.

• Osmaniyetso Batı Karadeniz Odaları Kardeş